Workshop koe schilderen Voerman Museum

In de expositie ‘Sibyl Heijnen en de koeien van de Hoenwaard’ in het Voerman Museum Hattem spelen koeien de hoofdrol. Naast het werk van Sibyl Heijnen zijn er diverse werken te zien, waarop koeien in de Hoenwaard zijn vastgelegd. Een aantal schilderijen van Jan Voerman senior is daarvan een prachtig voorbeeld.

Maar misschien wil je zelf wel eens aan de slag om koeien te schilderen en een mooi schilderij te maken!

Dat kan nu, want het Voerman Museum Hattem verzorgt op donderdag 11 juli en donderdag 8 augustus 2019 een speciale workshop Koeschilderen in het Voerman Museum Hattem’.

Koeienhuid

Hoe ziet de workshop eruit?

De kunstschilder René Kiket verzorgt de workshop, zelf een geboren en getogen Hattemer.

Het begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Je wordt met koffie en een Hattemse lekkernij ontvangen in het Daendelscafé.

Na een inleiding over het onderwerp gaat iedereen zelf aan de slag onder begeleiding van René Kinket.

Het Voerman Museum Hattem zorgt ervoor dat alle benodigde materialen voor het schilderen aanwezig zijn.

Waar is het?

Bij mooi weer is het schilderen buiten op de sfeervolle binnenplaats van het museum. Is het weer wat minder, dan is de workshop in de Zicht op Hattem-zaal.

Natuurlijk kan iedereen zijn of haar zelf geschilderde koe mee naar huis nemen!

dscn0434 (1)

Inschrijven voor de workshop

• Inschrijven kan via de aanmeldknop of telefonisch via 038 444 28 97
  • De kosten bedragen 48,50 euro per persoon
  • De workshop gaat door wanneer minimaal zes deelnemers zich hebben aangemeld

Heb je nog vragen, kun je natuurlijk altijd bellen!

Grijp deze kans en ontdek de schilder in jezelf!