Sibyl Heijnen geeft boeiende kijk achter de schermen

Tijdens een boeiende lezing heeft Sibyl Heijnen donderdagavond 15 augustus in het Voerman Museum Hattem een kijkje achter de schermen gegeven.

Ze vertelde over haar werk met organisch materiaal als koeienhuiden, -oren en kalfshoefjes, waarmee ze nu in het Voerman Museum Hattem exposeert bij de tentoonstelling ‘Sibyl Heijnen en de koeien van de Hoenwaard’.

‘Who draws the line’, is daarbij haar uitgangspunt.

Voor haar kunst met koeienhuiden volgt ze de natuurlijke tekening op de koeienhuid, maar Sibyl bepaalt uiteindelijk zelf waar zij het mes hanteert.

‘Sibyl Heijnen en de koeien van de Hoenwaard’ is tot en met 27 oktober te bekijken in het Voerman Museum Hattem.