Jeugd helpt museummonstertjes te verjagen!

Monstertjes verjagen uit het Voerman Museum Hattem?

Vader en zoon Voerman doen een dringende oproep aan de jeugd in het pas verschenen boekje ‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’.

Dit educatieve boekje is speciaal gemaakt voor onze jongste bezoekers en ligt gratis voor hen gereed wanneer ze in het museum komen.

‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’ staat vol met leuke opdrachtjes en puzzeltjes om op te lossen.

Een koe tekenen, de duizenden jaren oude klokbeker repareren, of de hertogin redden die gevangen wordt gehouden in een toren.

Met deze klussen helpt de jonge bezoeker de lastige monstertjes weg te jagen die zich in het museum verstopt hebben.

Het boekje bevat ook quiz-vragen en geeft informatie over de geschiedenis van Hattem. En er staan instructies in om je eigen zwaard te maken. Zo’n zwaard is ook als bouwpakket in de museumwinkel verkrijgbaar.

Dit gratis boekje biedt een boeiende speurtocht door het Voerman Museum Hattem, zodat het museumbezoek ook voor onze jongste gasten een nog spannender avontuur wordt.

Het educatieve boekje ‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’ is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning van de Stichting Kinderontwikkeling Hattem. Het museum is de stichting hier zeer erkentelijk voor.