Museumbezoek vanaf 2 juni 2020 open, online reserveren

Het Voerman museum in Hattem is blij vanaf dinsdag 2 juni 2020 weer bezoek te kunnen ontvangen. Om controle te houden over het totaal aantal bezoekers vanwege de COVID-19 maatregelen, zijn we verplicht een reserveringssysteem te gebruiken. U kunt dus alleen online toegangskaarten reserveren.

Ook als u een museumkaart, Rembrandtkaart, ICOM-kaart of vriendenpas heeft moet u vooraf reserveren.

Omdat wij een klein museum zijn en we niet de financiële middelen hebben dit zelf te bekostigen, komen de servicekosten en transactiekosten bovenop de entreeprijs.

Wij hopen op uw begrip en steun en zien u graag in ons museum!

Onze huidige tentoonstelling - Nieuw Licht, Daniel Douglas en Jan Voerman jr.

De stijl van Douglas kan worden omschreven als grotendeels realistisch; zijn schilderijen tonen alledaagse taferelen, landschappen, stillevens en portretten. In zijn werk speelt de esthetiek van licht en natuur een belangrijke rol. Door in lagen te werken creëert Douglas een rijke compositie met diepe kleuren.