Jaarvergadering en lezing over De Stijl

Op dinsdag 10 juli aanstaande bent u vanaf 19.30 uur welkom op de jaarvergadering van de Vrienden van het Voerman Museum Hattem. Om 20.00 uur is er een korte pauze en vanaf 20.15 uur volgt er een lezing over een kennismaking met de Stijl en Mondriaan. Deze lezing wordt gegeven door drs. Hans de Man (architectuurhistoricus) die de vorige maand ook de lezing over Klimt heeft verzorgd.

De Stijlbeweging met haar primaire kleuren en rechte lijnen kent iedereen. Achter deze ogenschijnlijke eenvoudige beeldtaal schuilen vaak complexe theorieën. In deze lezing maakt u kennis met de basisbeginselen en ziet u waar die op terug te voeren zijn.

Na de lezing is er gelegenheid voor een drankje.

Deelname is voor Vrienden gratis, voor introducees is dit € 5,–.

U kunt zich opgeven via vriendenvoerman@gmail.com.

Vanaf € 20,– kunt u reeds Vriend worden. Vul dit formulier in en wij maken het voor u in orde.