Nieuw Licht met Jan Voerman jr. en Daniel Douglas
Van 25 april t/m 11 oktober 2020 hebben wij een nieuwe zomerexpositie met het werk van de jonge getalenteerde kunstenaar Daniel Douglas en met het werk van Jan Voerman jr.
Daniel Douglas geeft een moderne frisse kijk op de schilderkunst van de 17e eeuw. Mede geïnspireerd door Jan Voerman jr. maakt hij prachtige realistische schilderijen die voor deze tijd heel herkenbaar zijn. Het nieuwe licht van onze smartphones is alom vertegenwoordigd. We nemen u mee vanaf de Verkade-tijd van Jan Voerman jr., langs zijn vrije werk naar het heden met het werk van Daniel Douglas.
Daniel portretteert regelmatig in het museum de liefhebbers van de beide Voermannen en praat daar met ze over. Deze portretten maakt hij binnen een uur.